VI FACILITERER DIN BEVIDSTHED

LYS, FARVE OG DIT SIND

LYS ER FOR MANGE “KUN” LYS OG NOGET SOM MAN BRUGER I EN NORMAL PÆRE I EN LAMPE. ELLER NOGET DER ER TIL ET SHOW ELLER DISKOTEK. FOR OS ER LYS ALT. ALT HVAD VI SER ER PRÆGET AF LYS OG FARVER. DER ER NOGLE INNOVATIVE TERAPEUTER SOM HAR FORMÅET AT BRUGE LYS OG FARVER SOM EFFEKTIV BEHANDLING. MIND SPEAK BRUGER BÅDE FARVER OG LYS I KOMBINATION TIL VORES ARRANGEMENTER.

VI HAR SAMMENSAT FORSKELLIGE LYS/FARVE PROGRAMMER SOM ER DESIGNET TIL AT SKABE EN EFFEKT PÅ SINDET, SOM INDGYDER TIL FORSKELLIGE FORMER FOR FORANDRINGSPROCESSOR

HVAD ER FARVER OG HVORFOR PÅVIRKES VI AF DEM?

FARVE ER TILBAGEKASTET ELEKTROMAGNETISK LYS MED FORSKELLIGE BØLGELÆNGDER. HVER FARVE INDEHOLDER EN BESTEMT BØLGELÆNGDE. NÅR DISSE LYSBØLGER RAMMER ØJET GÅR DISSE IMPULSER VIDERE TIL FORSKELLIGE CENTRE I HJERNEN, SOM NU SENDER BESKEDER VIDERE TIL KROP OG SIND VIA NERVE- OG HORMONSYSTEMET. VI REAGERER ALTSÅ MEGET HURTIGT PÅ SANSEINTRYK FRA FARVERNE – VI KAN SÅLEDES FØLE VELVÆRE SOM UBEHAG AFHÆNGIG AF FARVERNE. LÆS MERE OM DE RESPEKTIVE FARVERS VIRKNING I DET FØLGENDE:

RØD

Rød er den varmeste farvel hele varme spekteret. Rød bruges i terapeutiske sammenhænge til at ”vække” hele systemet op. Det er en farve som går direkte ind på hele nervesystemet og sparker det hele i gang. Rød er konfronterende, farven forbindes af mange med kærlighed, Farer og med blod som må siges at være ret vitalt. Rød booster hele dit fysiske system og alle dine sanser. Alt bliver forstærket med rød. Så rød kan ikke anbefales hvis man er midt i et angst anfald. Til gængæld så bør alle have en lille dosis rød hver dag for lige at holde energien oppe. Rød lyser ALLE dine skjulte følelser op på en måde hvor du ikke længere kan løbe fra dem.

GUL

Gul er en varm farve og bruges i terapeutiske sammenhænge til at bygge energi op. Gul og lyse gule nuancer er det mange ser som solens farve og det som giver Liv til alt. Det er meget effektivt til at skabe følelsen af vitalitet og glæde. Gul kan bruges i stort set alle sammenhænge. Det Sætter en i forbindelse med ens ego og ens behov både fysisk og følelsesmæssigt. Gul skaber appetit og er med til at sikre at du ikke bliver deprimeret. Hvis du er i tvivl om hvad du vil så skru op for den gule farve, så vil dit ego fortælle dig hvad du vil.

VIOLET

Violet bruger terapeutiske sammenhænge til at være den kreative del af hjernen. Det er simpelthen inspirations farven. Den invitere til nytænkning og til åbenhed i forhold til nytænkning. Violet bruges meget som en inspirations farve og den kalder på det okkulte i os. Violet er fantastisk når du er gået i stå i livet og ønsker en ny vej eller når du bare vil inspireres. Violet kan godt være krævende i det at farven sætter dig i et kreativt mode. Så mange vil opleve træthed efter en tid i Violet.

BLÅ

Blå er den koldeste farve i hele farve spekteret. Blå bruges i terapeutiske sammenhænge til at berolige nervesystemet og dæmpe store følelser. Hvis du f.eks. har angst eller er vred så hjælper blå til at skabe ro. Blå åbner samtidig op for din kommunikation, gør din tale KLAR og tydelig. Dine budskaber bliver mere tydelige med blå. Blå er særdeles effektiv hvis du er stresset eller hvis du bange, har angst eller du er ophidset – så er blå farven.
Blåt lys er som en skarp linse, du ser og hører hvad der virkelig er og hvad der virkelig sker. Det fjerner løgne og belyser sandheden.
Jo mere REN blå, jo større effekt. Dog skal blå ikke overdrives. Hvis du er for lang tid i blå, kan du opleve at blive deprimeret.

GRØN

Grøn er en varm farve og bruges i terapeutiske sammenhænge til at indgyde håb og til at skabe åbenhed. Grøn er symbolet på naturen og på livet. Den hiver vores gemte idéer op fra underbevidstheden til det bevidste jeg.
Grøn styrker vores immunforsvar i kombination med rød og gul. Det vækker kreativitet og åbner op for fordybelse. Grøn er god i en opbyggende fase. I starten af et projekt eller hvis du har befundet dig i en tilstand af tomhed og savner LIV.
Grøn vækker følelser og kan give en oplevelsen af at være forelsket. Det er særdeles effektivt i forhold til depression og selvdestruktivitet. Grøn støtter godt op efter blå i en farvebehandling. Det giver energi og skaber godt humør.